טיפים לבחירת ספק שליחויות והובלות

טיפים לבחירת ספק שליחויות והובלות 

מהלך בחירת המשרד / הספק המטפל בהובלות והשליחויות עבורכם, משול להעסקת עובד או מחלקה נוספים בחברתכם.

אותו עובד אמור לייצג אתכם מול הלקוחות והספקים. גם הם חלון הראווה שלכם לעולם, לכן, חשוב מאוד שאותם עובד\ים יגיעו מ"אכסניה" טובה, בה הם מרגישים בנוח, בטוחים במשימתם - ולא מונעים מלחץ יומיומי הנובע מריבוי משימות בפרקי זמן קצרים.   

להלן כמה טיפים חשובים:
 
1. המלצות ובדיקות לגבי המשרד/חברת בלדרות (ניתן לבצע לפני שיחת הטלפון הראשונה),  בעיקר בתחום כזה בו חברת הבלדרות מספקת שרותיה באופן יומיומי.  

 וותק, בעולם השינוע, שווה ערך למקצועיות וניסיון - כמו גם בעולמות מקצוע נוספים. בידקו באתר החברה, בדף הפייסבוק שלה, בדפי     זהב....
שיחה עם לקוחותיה הותיקים הינה בדיקת חובה! כמה שנים קיים הקשר העסקי?  מכיוון שרוב הלקוחות של חברות השליחויות צורכים         שירות זה מספר פעמים ביום, חברות שליחויות שלא עומדות בסטנדרט גבוה, סובלות מתחלופה רבה של לקוחות.
בדיקת תחום העיסוק המדויק והמותאם! האם סוג השרות שאתם צורכים כלקוחות הינו חלק מהפעילות השוטפת של הספק והאם יש   נכונות להתאמה אליכם . 

2. לאחר הבדיקה הראשונה אפשר להתקשר לחברת הבלדרות ולברר מולה: מה המגבלות שלה? האם היא מספקת שרות באופנועים? ברכבים? במשאיות? האם יש אזורים ברחבי הארץ שהחברה לא מספקת עבורם שרות? האם יש טווחי זמן ו\או שעות פעילות שהחברה לא עובדת בהם? 

3. לאחר שעברנו את השלבים המתבססים על שיחות טלפוניות ו\או בדיקה ברשת) נבדוק אילו רישיונות וביטוחים מחזיקה החברה. רגולציה מסודרת מצביעה על חברה רצינית ואחראית המחויבת להחזיק רישיונות וביטוחים הרלוונטים לצורך מתן שרות ברמה הגבוהה ביותר (בפרט עם החברה קשורה בהסכמים\מכרזים עם רשויות ממשלתיות / ציבוריות הכפופות לפיקוח רגולטורי) . 

דוגמאות לרישיונות נדרשים: 
רישיון העברת דברי דואר (כן, כן קיים בחוק רישיון להעברת דברי דואר ורשימת בעלי הרשיונות נמצאת באתר האינטרנט של משרד   התקשורת. 
רשיון מוביל לסחורות ולחומרים מסוכנים (רישיון מטעם משרד התחבורה) 
רישיון עסק (רישיון מטעם הרשות המקומית) 

דוגמאות לביטוחים: 
 ביטוח סחורה בהעברה
ביטוח אחריות מקצועית
ביטוח צד' ג' 
ביטוח חבות מעבידים
ביטוח עסק

בהצלחה!
Share by: